Za organizatorje

 • Obrazci za uradno prijavo turnirja

  Tukaj smo pripravili navodila in obrazce (osnutke), ki jih potrebujete za prijavo turnirja. Gre za najbolj nujne vloge in dovoljenja, ki jih morate imeti za izvedbo prireditve – obrazci se nekoliko razlikujejo po občinah, a v principu sta prvi dve točki OBVEZNI za vsako prireditev, točki 3. in 4. pa vsaj zelo priporočljivi za slučaj, da gre na turnirju kaj narobe (nesreče, poškodbe, kršenje javnega reda in miru ...).


  Prikaži več


 • Obrazci za vodenje turnirja

  Za tekočo izvedbo turnirja je dobro imeti vnaprej pripravljene obrazce za vpise podatkov - od prijavnic za ekipe, do pravil in sistema tekmovanja na turnirju, vodenja rezultatov ... pa do samega zaključka s pripravo poročila in fotografij. Zbrali in uredili smo obrazce za katere menimo, da so primeri dobre prakse in ustrezajo večini, če že ne vsem potrebam organizatorjev. 


  Prikaži več


 • Pravila za turnirje

  Tu zbiramo pravila za različne oblike tekmovanj - tako glede sistema (igranje po skupinah, na izpadanje) kot igralne podlage (trava, asfalt) in števila igralcev (trojke, 4+1, 5+1, 6+1). Rubriko bomo dopolnjevali z novimi osnutki, če pa imate za kakšen manjkajoči sistem že pripavljena in bi jih delili z drugimi uporabniki, nam jih lahko pošljete na info@turnirji.com.


  Prikaži več


 • Sistemi turnirjev

  Uporabite že narejene sisteme in pravila za turnirje na izpadanje ali po skupinah, za asfalt ali travo ... Številni tudi v excelu z avtomatskim izpolnjevanjem polj vse do finala!


  Prikaži več
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .