Mladi Bešič navduševal v Šoštanju

Objavljeno : 14.06.2017
  • Adnan Bešić naj igralec v Šoštanju

Domači Team Panda je v finalu z dvema zadetkoma najboljšega igralca, komaj 18 letnega Albina Bešića, nekoliko presenetljivo slavili pred ekipo Ultra okno, ki se je morala zadovoljiti z drugim mestom in nazivom naj vratarja, ki je šel v roke Jovice Mihajlovića. Tretje mesto je šele po streljanju kazenskih strelov proti velenjskemu Pitstopu pripadlo ekipi TTG.

V prvem polfinalnem obračunu med ekipama Ultra okna in Pitstop smo bili priča enosmernemu prometu, saj je ekipa Ultra okna prevladovala celotno srečanje. Že v prvem polčasu so slednji vodili z 2:0 in do konca srečanja vodstva niso zapravili, Pitstop je poskusil izenačiti s petimi igralci v polju a jim ni uspelo, za končih 3:0 in zadnji žebelj v krsto je poskrbel Rok Rednak.

Drugi polfinalni obračun med domačo ekipo Team panda in TTG je bil popolnoma druga zgodba, tekma je bila napeta od prve do zadnje minute. Rezultat je bil izenačen vse do finiša tekme, ko je za zmago in pravo evforijo med domačo publiko poskrbel igralec turnirja Albin Bešić. Tako se je v finale nekoliko presenetljivo uvrstila ekipa Team panda, ki ji je v skupinskem delu kazalo zelo slabo, a so se v nadaljevanju zbrali in pokazali svoj pravi obraz.

V finalu smo spremljali pravo nogometno poslastico, zadetki so padali tako na eni kot na drugi strani. Prva je povedla Team panda prek izjemnega mladega igralca velenjskega Rudarja Albina Bešića. A veselje ni dolgo trajalo, saj je za izenačenje poskrbel nekdanji igralec Veplasa (GAGI) in tako postavil izid prvega polčasa. Drugi polčas se je začel podobno kot prvi - z dvema zadetkoma Pande (Marić in Bešič, gol slednjega je bila neuradna poteza turnirja).
Igralci Ultra okna so se na vso moč trudili, da bi prišli do izenačenja, a jim ni uspelo, Rok Rednak je z zadetkom v izdihljajih srečanja le ublažil poraz in tako postavil končni izid finala 3:2 za ekipo Team panda.

Prispevek in foto: Gagi Noigebauer
Uredil: Erik Ipavec

REZULTATI:
POLFINALE
Ultra okno - Pitstop 3-0
Rok Rednak 2x, Matevž Verhovnik

TTG- Team panda 1-2 strelci
Admir Ičanović; Albin Bešić, Ranko Marić

3. mesto
TTG - Pitstop 1:1
Strelca: Admir Ičanović, Ilić
Po 6 metrovkah 3:1 TTG

FINALE:
Ultra okno-Team panda 2-3 (1-1)
0-1 Albin Bešić, 1-1 Admir Husanović, 1-2 Ranko Marič, 1-3 Albin Bešić, 2-3 Rok Rednak

NAJ POSAMEZNIKA:
Naj igralec: Albin Bešić (Team Panda)
Naj vratar: Jovica Mihajlović (Ultra okno)

POSTAVE NAJ EKIP:
Ultra okno: Rok Rednak, Admir Husanović, Anel Omerović, Matevž Verhovnik , Vasko Kugler, Jovica Mihajlović
TTG: Daniel Grabovac, Boris Topič, Lovro Grušovnik, Admir Ičanović, Boštjan Borovnik, Primož Šibanc, Urban Bukovic, Amel Alić
Team panda: Albin Bešić, Halil Hodžić, Ranko Marič, Nino Komar, Žan Špacapan, Denis Skenderović in Dem Pljava

 
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .