V Gabrniku slavila Okrepčevalnica pri Žigi

Objavljeno : 29.06.2017
  • Zmagovalci - Okrepčevalnica pri Žigi
  • Zmaga pri veteranih - ŠD Juršinci

V športnem parku Gabrnik se je med vikendom odvijala nogometna fešta s turnirjema med veterani ter člani. Pri članih si je s pomočjo naj vratarja turnirja, Denisa Zajca, naziv najboljšega pristreljala Okrepčevalnica pri Žigi pred ekipo Alu ograje Guardi, ki je v svojih vrstah imela naj igralca Marcela Vindiša. Tretji po kazenskih strelih Ti amo točeni parfumi.

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Društvo Športni park Gabrnik je organiziralo 7. Tradicionalni »NOGOMET FEST« nogometni turnir na travi 5+1. Turnir se je odvijal v soboto in nedeljo 24.in 25.junija. Na njem je sodelovalo 32 ekip iz štajerske regije. Zelo dobro je bil turnir obiskan tudi s strani gledalcev.

V soboto se je začel članski turnir na katerem je sodelovalo 24 ekip.

V nedeljo 25.6. so se najprej med sabo pomerili veterani. V konkurenci 6 ekip je slavila ekipa Športno društvo Juršinc, ki je nekoliko presenetljivo v finalu premagala ekipo Picerija pri Mici.

Nato je sledilo nadaljevanje članskega turnirja po skupinah. Že v skupinskih bojih smo spremljali zanimive, težke in borbene tekme. Največje presenečenje sta pripravili ekipi Bar Hojnik in Kmetija Hrga, ki sta v skupinskem delu izločila državne prvake Slovenije – ekipo Oz bar Kapelo Ekosen. Ostale tekme v skupinskem delu so večinoma dobili favoriti.

Ob 17:00 sta se med sabo pomerili ženski ekipi Cerkvenjaka in ŠD Juršinc. Zmagale so ženske iz Cerkvenjaka. Nato je sledila končnica članskega turnirja vse do finala.

Spremljali smo res zanimive in enakovredne obračune, na čase zelo borbene in vročekrvne. Proti koncu turnirja nam je sicer malo zagodlo vreme, ampak smo turnir uspešno pripelajli do konca.

V veliko finale sta se uvrstili Okrepčevalnica pri Žigi iz Cirkulan in ekipa Alu ograje Guardi. Po streljanju kazenskih strelov je slavila ekipa Okrepčevalnica pri Žigi. Drugo mesto je pripadlo ekipi Alu ograje Guardi, tretje mesto je osvojila ekipa Ti amo točeni parfumi in četrto Zvone team.

Vsem prijateljem, sosedom, sponzorjem in vsem drugim, ki ste kakorkoli pripomogli pri izvedbi turnirja se iskreno zahvaljujemo in upamo, da ste uživali in se imeli fajn. Malo nam je proti koncu turnirja zagodlo vreme, ampak smo turnir vseeno uspešno pripeljali do konca. Upam, da se vidimo tudi prihodnje leto. Čestitke vsem, ki so prejeli pokale in nagrade.

Poročilo in foto: Darjan Čeh

REZULTATI ČLANI:
OSMINA FINALA:
Jagoda všečka : Alu ograje Guardi 0:4
Okrepčevalnica pri Žigi : Podunca united 3:0
Frizerstvo Timmy : Ti amo točeni parfumi 0:1
Brezje - Thm Gmbh 0:2
Vaška Krčma Jarenina : Zvone team 1:3
Bar Hojnik : Kalinovnjak Bučečovci 1:0
Šd Polenšak : Kmetija Hrga 0:0(p)
Kmetija Klasinc : Kar vrede 2-1

ČETRTFINALE: 
Zvone team : Thm Gmbh 4:2
Alu ograje Guardi : Kmetija Klasinc (p)0:0
Okrepčevalnica pri Žigi : Kmetija Hrga 2-0
Bar Hojnik : Ti amo točeni parfumi 1:2

POLFINALE:
Okrepčevalnica pri Žigi : Ti amo točeni parfumi 2:1
Alu ograje Guardi : Zvone team (p)0:0

Tekma za 3.mesto

Ti amo točeni parfumi : Zvone team (p)0:0

FINALE:
Alu ograje Guardi : Okrepčevalnica pri Žigi 0:0(p)

 KONČNI VRSTNI RED:
1. mesto: Okrepčevalnica pri Žigi

2. mesto: Alu ograje Guardi
3. mesto: Ti amo točeni parfumi
4. mesto: Zvone team
5. mesto: Kmetija hrga
6. mesto: Kmetija Klasinc
7. mesto: Bar Hojnik
8. mesto: Thm Gmbh

NAJ POSAMEZNIKA TURNIRJA:
Naj igralec: Marcel Vindiš /Alu ograje Guardi
Naj vratar: Denis Zajc /Okrepčevalnica pri Žigi

POSTAVE NAJ EKIP:
Okrepčevalnica pri Žigi: Denis Zajc, Luka Lovenjak, Žan Belšak, Blaž Lovenjak, Matej Krajnc, Blaž Cesar, Žan Sitar in Mihael Leskovar.
Ekipa Alu ograje Guardi: Marcel Vindiš, Blaž Jazbec, Primož Jus, Edin Ćolic, Damir Zagoršek, Miha Šilec, Nejc Rober, Damjan Puntigamer
Ti amo točeni parfumi: Mitja Zorman, Denis Jelen, Mitja Jelen, Sergej Košnik, Žan Klajnošek, Blaž Govedič, Rok Lorenčič
Zvone team: Zvone Čuš, Denis Čuček, Grega Hebar, Roki Pernat, Jani Belšak, Robert Osterc, Denis Brumen, Kristijan Brumen, Rok Kovačec

 KONČNI VRSTNI RED VETERANSKEGA DELA TURNIRJA: 
1. mesto: Športno društvo Juršinci
2. mesto: Picerija pri Mici
3. mesto: Vitomarci

POSTAVE NAJ EKIP VETERANI:
Športno društvo Juršinci: Žmauc Dušan,Petek Deni.,Hren Andrej, Kukovec Aleksander, Hrga Ivan, Vidovič Sebastjan, Pihler Franci, Denis Strelec

Picerija pri Mici: Čeh Aleš, Arsič Jura, Kokol Mario, Markež Matej, Fladung Danilo,Krajnc Boštjan, Žuran Damjan, Lorenčič Vili, Podhostnik Srečko

Vitomarci: Aleš Korez, Albin Druzovič, Stanko Letnik, Sandi Horvat, Srečko Dolinar, Željko Žmavc, Igor Jurančič
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .