Viki krema zmazala konkurenco v Drežnici

Objavljeno : 11.07.2017
  • Drežnica 2017

Na turnirju v vasi pod Krnom je s finalno zmago po kazenskih strelih slavila ekipa Viki kreme. Največ zaslug gre naj igralcu, Gregorju Kosu, ki je s soigralci le ugnal dinastijo Uršič (Boštjan, Rajko, Damjan) s prijatelji in naj vratarjem (Nik Logar) v ekipi Ture. O izenačenosti ekip govori majhno število zadetkov in penalov, 3. mesto je osvojila Mlekarnca pred Livkom

POROČILO ORGANIZATORJEV:
Športno društvo Drežnica je 7. in 8. julija v Drežnici organiziralo tradicionalni turnir v malem nogometu. Udeležilo se ga je 13 ekip, kar je sicer nekoliko manj kot ponavadi, vendar to ni pokvarilo prijetnega vzdušja na samem turnirju, saj je bila večina tekem izredno napetih, celotno dogajanje pa si je ogledalo lepo število gledalcev.

Ekipe so bile razdeljene v 3 skupine po 3 in 1 skupino po 4 ekipe, iz vsake skupine pa sta napredovali po dve najbolje uvrščeni ekipi.

Iz skupin A, B in C, ki so igrale v petek, so se v četrtfinale uvrstile ekipe Livek, Žaga, Odpisani, Tura, Mlekarnca in Fonex, iz skupine D, ki je igrala v soboto, pa sta si napredovali Viki Krema in Deponja.

V četrtfinalu smo bili priča izjemno trdim in izenačenim tekmam, kar potrjujejo tudi rezultati. V štirih četrtfinalnih tekmah so namreč padli le 4 zadetki, med Fonex-om in Viki kremo pa so celo odločali penali.

Polfinale med Livkom in Viki kremo so razmeroma prepričljivo dobili slednji, v drugem polfinalu (Mlekarnca - Tura) pa smo po rednem delu brez zadetkov spremljali penale, po katerih je napredovala Tura.

Penali pa so odločili tudi izredno dinamično finalno srečanje, v katerem je bil po rednem delu rezultat 2 : 2, na koncu pa je slavila Viki krema.

Nagradi za najboljša posameznika sta prejela Nik Logar (najboljši vratar) in Gregor Kos (najboljši igralec).
Prispevek in foto: Armin Kanalec, ŠD Drežnica


REZULTATI
ČETRTFINALE:
ŽAGA - LIVEK 0 : 1
ODPISANI - TURA 0 : 2
DEPONJA - MLEKARNCA 0 : 1
FONEX - VIKI KREMA 0 : 0
(penali 7 : 8)

POLFINALE:
VIKI KREMA - LIVEK 3 : 1
MLEKARNCA - TURA 0 : 0
(penali 2 : 3)

Penali za 3. mesto
LIVEK - MLEKARNCA 0 : 2

FINALE:
VIKI KREMA - TURA 2 : 2
(penali 5 : 4)

NAJBOLJŠA POSAMEZNIKA:
Najboljši vratar: Nik Logar (TURA)
Najboljši igralec: Gregor Kos (VIKI KREMA)


POSTAVE NAJBOLJŠIH EKIP:
LIVEK: Primož Zabreščak, Rok Hrast, Tine Medved, Kim Smrekar, Marko Ručna, Anže Štih, Emil Hrast, Blaž Medved

MLEKARNCA: Jaka Skočir, Miha Konavec, Žan Koren, Nik Medveš, Jaka Sovdat, Luka Danijelič, David Lah, Rok Cencič, Kevin Skočir

TURA: Nik Logar, Boštjan Uršič, Rajko Uršič, Danjel Rakušček, Damjan Uršič, Danijel Ivančič, Uroš Klavora

VIKI KREMA: Sebastjan Jermol, Gregor Kos, Bine Kavčič, Klemen Jarc, Aleš Rutar

 
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .