Kletko v Idrskem preplavila Soča

Objavljeno : 27.06.2017
  • Kletka Idrsko za Sočo

Atraktiven turnir trojk v idrski kletki je s finalno zmago 4-2 proti Sola Lom (Levpuščka, Žbogar), pripadel ekipi Soče, za katero je nastopal tudi eden naj igralcev KMN Oplast, Jure Kravanja. Tretje mesto je pripadlo domači Krčwbni (Ručna, Štih, Stres) proti livški Selekciji (Zabreščak, Hrast, Medved). Še atraktivnejša sta bila polfinala ...

Poročilo organizatorjev:
V petek 16.6. in soboto 17.7. je potekal turnir trojk v »Kletki« v Idrskem. V vročem in soparnem vikendu se je na igrišču potilo 14 ekip iz celotnega Posočje. Veliko število gledalcev je videl zanimiv in atraktiven nogomet, poseben čar turnirju da posebno igrišče, kjer žoga redko zapusti igralno površino.
Na turnirju smo lahko videli veliko aktivnih in nekdanjih igralcev 1.SFL kot so Jani Ručna, Borut Ručna, Kurinčič, Štih, Hrast… Ekipe so bile razdeljene v tri skupin, in sicer dve skupini po pet in ena po štiri ekipe. Iz skupine s petimi ekipami so v četrtfinale napredovale tri ekipe, medtem ko sta iz skupine s štirimi ekipami napredovali dve ekipi.
Najbolj zanimiva obračuna turnirja sta potekala v polfinalu. Tekma med ekipama Krčwbne in Soče se je zaključila šele po kazenskih strelih. V drugem polfinalu je imela ekipa Selekcije proti ekipi Sole Lom prav na koncu tekme kazenski strel za izenačenje vendar ga je zapravila. V finalu je ponovno potekal napet obračun, kjer so bili na koncu spretnejši in srečnejši igralci Soče.

Poročilo: Borut Ručna

REZUTATI:
POLFINALE:
Krčwbna : Soča 2 : 2 (10 : 9)
po kazenskih strelih zmaga Krčwbna
Selekcija : Sola Lom 2 : 3

Za 3. mesto
Krčwbna : Selekcija 3 : 2
po kazenskih strelih Krčwbna

FINALE:
Soča : Sola Lom 4 : 2

VRSTNI RED NAJ EKIP:
1. Soča/Soča
2. Sola Lom/Lom
3. Krčwbna/Idrsko
4. Selekcija/Livek

POSTAVE NAJ EKIP:
Soča: Jure Kravanja, Erik Cuder, Erik Berginc
Sola Lom: Denis Levpušček, Janez Žbogar, Borut Levpušček
Krčwbna: Borut Ručna, Anže Štih, Miha Stres
Selekcija: Rok Hrast, Tine Medved, Primož Zabreščak
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .